als ik ooit geld heb……

Gepubliceerd door MarianJose op

Als ik er ooit geld voor heb, dan…….

Dat is wat ik vaak zei in het verleden. Ik had allerlei dromen over wat ik zou doen als ik geld zou hebben voor de dingen die ik op dat moment niet kon doen.

Ik besefte jaren geleden niet eens bewust dat je op die manier een wens het Universum instuurt en dat er dus een kans zou zijn dat het op een bepaald moment werkelijkheid zou worden. Dat je dus ineens geld zou hebben voor dat waar je van droomt.

En zo kon het gebeuren dat ik na jaren zeggen “als ik er ooit geld voor zou hebben, dan zou ik weleens een ooglidcorrectie willen doen” mijn droom dus werkelijkheid zag worden.

Eind maart zat ik met mijn stagiaire bij de kapper (handig als je boven de kapperszaak je praktijk hebt ;-)) en we kregen het over ooglidcorrecties. Zij vertelde me dat haar moeder dat had laten doen bij een arts in Drachten en noemde een prijs waarvan ik eerst ook nog zei: “ja dat is zeker voor 1 oog?”

Weer terug op de praktijk liet zij mij de site van de arts zien en ik besloot direct een afspraak voor een intake te maken.

En zo kwam het dat ik a.s dinsdag mijn ooglidcorrectie laat doen.

Ik realiseerde me dat ik dit zelf gemanifesteerd had. Als je namelijk terug kijkt dan zie je alle ‘toevalligheden’ achter elkaar die er voor zorgden dat ik nu de mogelijkheid heb mijzelf een frissere blik te laten geven.

Uiteraard had ik het al vaker genoemd maar ik had altijd bedragen gehoord van rond de 1300 euro. Dus had ik het maar geparkeerd, omdat me dat niet haalbaar leek.

Eind vorig jaar werd ik gebeld door een hele spontane meid die graag bij mij stage wilde lopen. En op het moment dat ik besloot een nieuw kapsel te nemen, kwam het ter sprake.

Het bleek ook nog eens veel betaalbaarder te zijn dan ik ooit had durven dromen.

Even daarvoor kwam er geld op mijn pad, wat ik zelfs een jaar geleden nog niet had verwacht en zodoende kon ik nu doorpakken en de afspraak maken.

Bijzonder eigenlijk hoe die dingen gaan.

Ik zeg nu altijd: “als je iets heel graag wilt, dan spant het Universum samen om alles in het werk te stellen dat je droom werkelijkheid wordt.”

En nu ik meer ervaring heb me de Wet van Aantrekking weet ik dat het veel sneller kan om je dromen écht uit te laten komen.

Terwijl ik eerder zei: “als ik ooit geld heb dan….”, weet ik dat er ondertussen allerlei beperkende gedachten onbewust een rol speelden. Beperkende gedachten zoals: ‘ja maar het is heel duur’, ‘dat is niet voor mij weggelegd’, ‘het is luxe en dus niet echt nodig’.

En dit soort beperkende gedachten zorgen ervoor dat het heel lang gaat duren voordat je wens uitkomt.

Het Universum wil het het wel bezorgen, maar doordat je allerlei ruis meestuurt, is je wens niet duidelijk. Voor het Universum is het dan iets van ‘Oh je weet het nog niet zeker? Dan wachten we wel even totdat je wel weet wat je écht wilt.’

Nu weet ik dat als je iets wenst, het heel belangrijk is dat je onbewust en bewust hetzelfde wilt.

Alles is energie. Iets waar jij (bewust) blij van wordt heeft een hoge energetische trilling en je angsten of beperkende (onbewuste) gedachten hebben een lagere trilling.

Dus als jij bijv geld voor iets wilt ontvangen maar onbewust zitten er allerlei overtuigen die zeggen dat je eigenlijk niet waard bent of niet verdient, dan matchen die trillingen niet. Of dat je elke keer weer baalt dat er weer een (onverwachte) rekening in de bus ligt en je dus weer in je negatieve spiraal gaat zul je ook de energie trilling verlagen.

Daardoor kan die mooie wens die je hebt niet bij je komen en waarheid worden.

Op het moment dat de ruis weg is, kan iets zich heel snel manifesteren in jouw leven.

Nu zou ik bijv ook niet meer zeggen: ‘als ik geld zou hebben dan…..’ 

Tegenwoordig bestel ik anders.

Ik weet wat ik wil, waar ik blij van wordt en dan neem ik actie richting die wens. Ik spring echt in het diepe en weet dat het geld, wat ik bijvoorbeeld nodig heb om de wens uit te laten komen, er gewoon is op het moment dat het nodig is.

Is dat altijd gemakkelijk? Nee uiteraard niet. Ik heb ook heus nog wel beperkende overtuigingen. Maar zo gauw ik voel dat ik reageer vanuit zo’n overtuiging dan zorg ik ervoor dat ik mezelf stretch en dan spring ik toch in het diepe. En de ervaring heeft geleerd dingen zich dan veel sneller manifesteren.

Als iets lang duurt voordat het zich in je leven manifesteert, vraag je zelf dan eens af welke beperkende overtuigingen/gedachten bij jou een rol spelen. Want onthoud altijd: jouw buitenwereld weerspiegelt jouw binnenwereld.  Is er iets niet in je leven, wat je écht heel graag wilt, dan speelt er altijd op onbewust niveau iets af wat het tegenhoudt dat jouw droom werkelijkheid wordt.

Wil jij jezelf ook niet langer klein houden en eindelijk ontvangen in jouw leven waar je zolang al naar verlangt?

Wil je weten hoe ik je kan helpen? 

Maak dan een afspraak met mij en we gaan kijken wat de beperkende overtuigingen en gedachten zijn die in jouw leven nu een rol spelen.

Neem contact mij op en zet die eerste stap.

Ik begeleid je graag op weg naar de manifestatie van jouw dromen.

Woon je niet in de buurt van Groningen? Mijn coaching kan ook heel goed via Skype of Zoom

Wil je meer info over waar ik mijn ooglidcorrectie laat doen, klik dan hier.

Liefs, Marian-José

Lees hier ook meer over wie ik ben en waarom ik jou graag help jouw dromen waar te maken.

Facebook
Facebook
YouTube
Instagram
Categorieën: Bewustwording

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *