Een bijzondere ontmoeting in Malaga

Gepubliceerd door MarianJose op

Twee weken geleden was ik voor een week vakantie in Spanje. In de buurt van Malaga. Samen met een vriendin lekker een week genieten van de zon, de Spaanse atmosfeer. Heerlijk.

We kwamen aan op een zaterdag en hoorden van de eigenaresse van onze vakantiewoning dat het wel leuk was om op zondag naar Malaga te gaan. Er was een nieuwe winkelpromenade gekomen. Veel winkels en restaurantjes.

We waren nog maar net aan het wandelen langs de winkels toen bij een winkel voor huidverzorgingsproducten ons een sample van een handcrème werd aangeboden.

Er werd gevraagd of we ook nog een sample van dagcrème wilden.

Dat wilden we wel en we werden de winkel in begeleid en mocht een plaatsnemen bij een tafeltje bij een jongeman. Deze begon de gewoonlijke vragen te stellen. Of ie op mijn hand een fantastische scrub mocht proberen. Waar we weg kwamen? Of we op vakantie waren? En ondertussen werd mijn hand behandeld met de scrub op basis van Manuka honing.

De vriendin en ik zeiden tegen elkaar dat dit eigenlijk niet de bedoeling was toen we naar binnen gingen. We dachten een extra sample te krijgen en dan weer weg te kunnen gaan. Maar goed, ik liet het maar even gebeuren en ik moet zeggen dat het wel even fijn was om even wat vertroeteld te worden, ook al was het alleen maar mijn hand.

Na de demonstratie met de scrub en de dagcrème kwam natuurlijk de prijs naar voren. Een scrub, dag,- en nachtcrème kwam op 180 euro. Oké de producten voldeden aan de eisen die ik stel aan dergelijke producten: allemaal biologische, natuurlijke ingrediënten, dierproefvrij. Ik zei nog tegen de jongeman dat ik normaal ook niets op mijn huid smeer wat ik niet kan eten. Hij vond het heel bijzonder dat ik dat zei, want dat was wat ie zelf ook altijd zei.

Nadat ik aangaf dat ik toch echt geen 180 euro uit ging geven op mijn eerste vakantiedag, stelde ie voor dat hij dan de nachtcrème weg zou laten en dan zou ik 150 euro moeten betalen. Ook daar ging ik niet op in. Hij kwam met allerlei marketing trucs uit de kast. Waarom ik mezelf het niet gunde om mijn huid zulke mooie producten te geven. Hij gunde het me zo dat ik na mijn vakantie andere mensen zouden zeggen : ‘wow wat heb jij gedaan? Waar ben je geweest? Wat zie je er goed uit!!’

Ja dat leek me ook leuk, maar ik wilde geen 150 euro uitgeven.

Hij gooide nog meer in de strijd: ik zou ook nog een gratis facial (gezichtsbehandeling) krijgen. En omdat ie had verteld dat ik zelf massages geef, bood ie me ook nog een gratis hoofdmassage erbij aan. De prijs ging naar 120 euro. Echt het laagste wat ie kon aanbieden. En ik mocht ook nu de scrub kopen voor 70 euro en dan later in de week terug komen voor de dagcrème (voor 50 euro) en de gratis facial en de hoofdmassage.

Ineens was er een stemmetje in me wat zei: ”ach joh, doe eens gek. Doe het gewoon. Wat kan jou dat geld schelen. Heerlijk toch zo’n behandeling.”

Dus ik zei tegen hem: “ oké let’s do something crazy. I’ll take your offer” Dus rekende ik de 70 euro af, nam de scrub mee en kreeg nog wat extra samples. Toen zei hij: “oké omdat jij iets geks deed, doe ik ook even gek” En hij gaf me nog een heerlijke zeep (t.w.v. 30 euro) gratis erbij.

En dus zouden de vriendin en ik nog een keer naar Malaga gaan deze week voor de facial en de hoofdmassage.

Twee dagen later gingen we weer richting Malaga. De jongeman was aanwezig en toen ie me zag zei ie “So good to see you again” Voor mij voelde dat nog steeds als ‘ ja dat zeg je tegen iedere klant die terug komt.’

Ik vroeg nogmaals hoe lang de behandeling zou duren. 30 tot 40 minuten. Mijn mobiel was bijna helemaal leeg, dus vroeg ik ook of die misschien ondertussen opgeladen kon worden. Ook geen probleem.

De vriendin besloot eerst maar mee te gaan naar de behandelruimte en eventueel later alsnog even weg te gaan en rond te gaan wandelen.

De jongeman vroeg nog weer wat ik nu precies voor werk deed en ik vertelde over mijn coaching. Dat ik Wet van Aantrekking en Onderbewustzijn expert ben. Hij vroeg mij of ik het boek The Secret kende. Ja zeker, daar is het ooit mee begonnen zo’n 10 jaar geleden.

Toen bleek dat hij een voorbeeld is van hoe de Wet van Aantrekking werkt. Hij vertelde, terwijl ie mij de behandeling gaf hoe zijn leven zo’n 7 maand geleden veranderde toen ie besloot te gaan leven volgens de Wet van Aantrekking. Hij had een boekje gelezen en dat had zijn leven compleet verandert. Van een jongeman die eigenlijk alles tegen had wat je maar kon bedenken naar de jongeman die nu vertelde over zijn manifestaties. Hij had zijn perfecte baan voor nu gemanifesteerd. Hij had gemanifesteerd dat zijn vriendin ook in dezelfde winkel kan gaan werken en overkomt naar Malaga.

Hij vertelde over hoe het eerst met hem ging, over de trauma’s in zijn leven en hoe het nu met hem gaat. Hij vertelde over mensen die hij als zijn leraar ziet.

Voor me zat een jongeman van 20 jaar met een hele grote droom: gaan studeren in Barcelona op een opleiding voor Toneel en Musical. Hij wil ooit op Broadway staan. En dat gaat hem lukken voelde ik. Ik zei hem dat ie me dan zeker moet laten weten dat ie op Broadway staat en dat ik dan zeker kom. Hij zei dan kaartjes te regelen voor mij voor de afterparty. 🙂

Hij was onder de indruk van wat ik vertelde en ik was onder de indruk van hoe hij in nu in het leven staat. 20 jaar en zo’n wijsheid. Zo spiritueel bewust zijn. Zo bewust van hoe de dingen allemaal aan elkaar gelinkt zijn en hoe je je eigen leven kunt manifesteren.

Hij zei op een bepaald moment: “ik had niet gedacht dat je de producten zou gaan kopen. Ik dacht echt dat je ‘nee’ zou blijven zeggen.” Ik zei: “ ja dat dacht ik ook, maar ineens was daar die ingeving die zei ‘ ach doe eens gek, wat kan jou dat geld schelen.’  Geld is niets meer dan energie en deze energie was nodig geweest om deze mooie ontmoeting te regelen.

Ik wilde hem iets zeggen en zei dat tegen de vriendin toen hij even wegliep voor een paar extra producten waar ie me mee wilde behandelen (de behandeling duurde ondertussen al een uur ).  Ik vertelde haar wat ik wilde zeggen maar het ook een beetje eng vond om het te zeggen en ze zei: ”dat moet je gewoon zeggen”

Toen ie terugkwam heb ik het hem gezegd. Ik zei dat het misschien vreemd was wat ik ging zeggen, maar dat het echt recht uit mijn hart kwam.

Ik zei: ‘ik heb nooit een zoon gehad, maar als ik een zoon had gehad, dan zou ik gewenst hebben dat ie zo als jij was’. Hij was geraakt door mijn woorden en bedankte me voor wat ik zei. Hij zei dat er ooit iemand in zijn leven dat ook tegen hem had gezegd. Iemand die zeer belangrijk voor hem was geweest. Zijn counseler op school. Zij had echt in hem geloofd en had in zijn droom geloofd.

De vriendin en ik kregen beiden kregen tranen in onze ogen van ontroering. Dit was zo bijzonder. We waren alle drie ontroerd. Dit was zo’n ontmoeting die echt zo heeft moeten zijn. We spraken af contact met elkaar te houden en we hebben gelijk titels van boeken, mailadressen, mobiele nummers etc. met elkaar uitgewisseld. Hij vertelde tijdens de behandeling dat ie dit zo bijzonder vond, dit gesprek. Hij zei: “normaal gesproken praat ik met cliënten nooit over deze dingen. Dan vraag je hooguit hoe hun vakantie is. Wat ze al gedaan hebben in hun vakantie etc.”

Toen we weer buiten stonden bleek dat bij 2 uur met mijn behandeling bezig is geweest. Ja er kwamen wel nu en dan collega’s kijken of ie nog bezig was, maar op de een of andere manier is deze tijd gewoon vrij gemaakt door het Universum. Speciaal voor deze bijzondere ontmoeting.

Ik realiseerde me dat je een ingeving krijgt om iets tegen iemand te zeggen, je het zeker moet doen. Ik heb hem nu iets gezegd wat ie nog lang zal herinneren. Iets wat voor hem een mooi kado was.

Wat was ik dankbaar dat ik geluisterd heb naar de ingeving om eens iets geks te doen en mezelf de crèmes en de behandelingen kado te geven.

Hij heeft mij zo geïnspireerd dat ik besloot tijdens mijn vakantie dat ik mijn droom die ik al jaren niet meer droomde, weer te gaan op pakken. Ik wil weer vaker in Spanje zijn. Misschien zelfs een groot deel van het jaar daar gaan wonen. Mijn coaching vanuit Spanje geven, via skype.

Ik voel me zo goed als ik in Spanje ben. Dit is het land waar ik altijd voel dat ik ‘weer thuis ben’ als het vliegtuig landt op het vliegveld van Malaga.

Hier wil ik inspiratie/coachingweken gaan geven met bewuste vrouwen die in hun kracht willen staan en het zich waard vinden om een volledige week aan zich zelf te gaan werken in een mooie omgeving. En wie weet nodig ik de jongeman wel uit om zijn verhaal te komen vertellen. Of ik nodig hem al een keer uit in Nederland bij één van mijn workshops.

Wat de crèmes betreft: zelfs zonder dit bijzondere verhaal zijn de crèmes fantastisch. Ik zie dat mijn huid er zeker mooier van is geworden. Maar eigenlijk zie ik dat nu als een extraatje. De ontmoeting was voor mij zo magisch!

Wil jij ook leren hoe je de Wet van Aantrekking kunt gebruiken om jouw leven te veranderen?

Voel je na het lezen van mijn verhaal dat ik degene ben waar je moet zijn om je te helpen op weg naar het leven van jouw dromen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis Verhelderende Doorbraaksessie. We gaan dan kijken waar ik je mee kan helpen.

Ik begeleid je graag op weg naar jouw stralende toekomst.

Wil je weten welk boek hij mij noemde? Klik hier

(om privacy reden heb ik bewust niet zijn naam genoemd en ook niet de naam van de zaak waar ik hem ontmoet heb.)

Liefs, Marian-José

 

Facebook
Facebook
YouTube
Instagram
Google+
Google+
https://www.marianjosevalk.nl/bijzondere-ontmoeting-malaga/
Categorieën: Bewustwording

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *