Lentekriebels!

Zin in een leven waar jij blij van wordt?

 

Het is voorjaar! Hoe heerlijk is het om behalve de zon buiten ook weer de zon in je leven te laten schijnen? Elke dag met goede zin je bed uit te komen en nieuwsgierig te zijn met wat de dag je brengt!

Heb jij zin om er een heerlijk jaar van te maken? Misschien nog wel meer dan op 1 januari? Of merk je dat er tot nu toe nog niet veel terecht is gekomen van je goede voornemens die je op 1 januari had voorgenomen?

Kom dan naar Lentekriebels! Dé training waar jij gaat ontdekken dat het echt kan om jouw mooiste jaar ooit te creëren. Waar jij het nieuwe verhaal van je leven gaat ontdekken.

 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij aan het eind van dit jaar kunt zeggen: dit was mijn beste jaar ooit! Hoe zou dat voelen?

De lente is hét goede moment om los te laten wat je niet meer nodig hebt. Net zoals je oma of moeder deed als ze het huis ging luchten en de grote voorjaarsschoonmaak deed. Alles naar buiten. Alles even tegen het licht houden: wat heeft nog nut? Waar word ik blij van? Wat mag nog blijven? En wat oud en versleten is mag weg. Wat kan en mag anders? Zodat er weer ruimte komt in jouw leven.

Ik ga je helpen om plannen te maken, dingen in een nieuw licht te gaan zien en ontdekken dat het echt mogelijk is om een leven waar jij blij van wordt te creëren. We gaan op een andere manier kijken naar jouw dromen en doelen.

Tijdens de Lentekriebels! training ga je belangrijke dingen ontdekken:

De kracht van Passie:

We gaan kijken naar jouw dromen en kijken of het echt dromen zijn waar jouw hart blij van wordt. Zonder echt passie te voelen voor je dromen is de kans om ze waar te maken erg klein.

De Kracht van Visualisatie:

We laten je dromen tot leven komen. De Wet van Aantrekking en de kracht van Visualisatie is veel krachtiger dan je je misschien nu nog kan voorstellen. Vele beroemdheden als Oprah, Will Smith, Tony Robbins, Katy Perry, Richard Branson en vele topsporters en mensen uit het zakenleven gebruiken visualisaties en de Wet van Aantrekking om hun dromen waar te maken. En jij kunt dat ook!

De Kracht van het ‘Waarom’:

Het is enorm belangrijk om te ontdekken wat jouw ‘waarom’ is. Waarom wil jij je doelen bereiken en je dromen waarmaken? 90% van het laten slagen van jouw dromen is het weten van jouw ‘waarom’.

De Kracht van het Loslaten:

Je gaat ontdekken waarom het belangrijk is om los te laten wat niet meer bij je past, wat jou niet meer dient. Hoe meer ballast jij uit je rugzak kunt achter laten, des te vrijer jij bent om te ontvangen wat jij graag wilt. 

Je krijgt tijdens de training vele handvatten om je beste, mooiste jaar ooit te kunnen maken. Het werken in een groep zoals tijdens deze training zorgt ervoor dat jij nog meer kunt groeien. Je inspireert elkaar en ontdekt dingen die je nog niet eerder voor mogelijk hebt gehouden.

Wil je dit voorjaar echt de stap zetten naar het leven waar jij blij van wordt, dan mag je deze middag niet missen! Deze middag zorgt ervoor dat jij meer dan ooit voelt: Het lukt! Ik ga ervoor! Ik kan het! 

Als je na het lezen van de informatie voelt dat je bij de training aanwezig moet zijn, aarzel dan niet te lang want de plekken zijn altijd snel bezet.

Tijd & Investering

De training op zondag 8 april 2018 is van 12.00 u tot 16.00 u.

Jouw investering is slechts 77 euro voor deze 4 uur durende training.

Extra’s

  • Je krijgt na de training toegang tot de besloten Facebookgroep “Leef het leven van je Dromen” waar je mijn support en dat van de andere groepsleden krijgt zodat we de groepsenergie nog langer vast houden en elkaar kunnen stimuleren.
  • Je ontvangt tijdens de training een manual waarmee je ook na de training verder kunt werken om van 2018 je beste, mooiste jaar ooit te maken.

Locatie & Opgave

De lentekriebels! training wordt gegeven in de sfeervolle ruimte van mijn praktijk. Zie contactgegevens

Zeg ja tegen jezelf en meld je hier je aan via het contactformulier. Wat anderen zeiden over de training:

Wat anderen zeiden over de training

  • Fijne afwisseling van oefeningen en meditaties. Ik voel me nu na de training ruim en vrij. Ik ga zeker vanaf nu gebruik maken van mijn kwaliteiten en niet langer uitstellen wat ik wil doen.
  • Ik voel me weer geaard. Heb weer duidelijk wat ik wil bereiken dit jaar
  • Interessant en leerzaam. Ik sta nu meer in mijn kracht en ga meer positief omdenken vanaf nu.
  • Fijne sfeer. Lekker ontspannen. Relaxte meditaties. Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik wil.

Wil je nog meer informatie? Wil je weten of deze training voor jou de juiste training is? Neem even contact met me op via het contactformulier.
Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van mij.

Geef je snel op want de plekken zijn altijd snel bezet!! 

Ik kijk er naar uit je te ondersteunen op weg naar het leven waar jij blij van wordt!

liefs, Marian-José Valk