Coaching

Ben jij aan het overleven?

 • Je bent boos op alles wat je wordt aangedaan
 • Je zit in een relatie maar voelt je eenzaam en alleen
 • Je voelt je machteloos, ontevreden met je leven
 • Je knoopt elke maand financieel de eindjes aan elkaar
 • Je zorgt de hele dag voor iedereen en ’s avonds ben je kapot
 • Je denkt over het leven: is dit alles?
 • Na je werk heb je nergens meer zin in
 • Je bent overmatig moe en zit tegen een Burn out aan
 • Je zit in een Burn out

Je beseft dat:

 • een pilletje je klachten niet op lost
 • je nu echt de eerste stap moet zetten naar een gelukkiger leven
 • je jezelf kwijt bent geraakt

Ik ga je helpen met:

 • kiezen voor jezelf
 • jezelf terugvinden
 • gelukkig zijn
 • je hart volgen
 • je missie vinden, ontdekken waar jij blij van wordt
 • loslaten wat niet meer bij je past
 • jouw leven waar je blij van wordt te creëren
Je bent hier op de beste plek!  Je kunt er op vertrouwen dat je bij mij in goede handen bent als jij jouw eigen leven wilt creëren.

Als jij door mij gecoacht wordt zal jouw leven nooit meer hetzelfde zijn!

Ik help je weer de zon te zien schijnen. Je gaat weer zoveel van je zelf en het leven houden dat jij voor je zelf gaat kiezen. Je leert hoe je met behulp van de Wet van Aantrekkingskracht wel het leven waar jij blij van wordt kunt creëren.

Met deze vorm van coaching stap je weer helemaal in je kracht en krijg jij weer de controle over je leven. Ik wil dat jij je super goed gaat voelen en ga samen met jou aan de slag om datgene bij jou naar boven te halen waar je zelf al niet meer in geloofd.  Ik ben ervan overtuigd dat we weer naar boven krijgen wat jou doet schitteren als de een diamant.

Waarom ben ik zo gedreven als coach om jou te helpen een leven te creëren  waar jij blij van wordt?

Zelf heb ik een hele weg afgelegd en ik sta nu super krachtig en gelukkig in mijn leven. Ik heb in de WAO gezeten, was depressief, altijd maar ziek en viel steeds op de verkeerde mannen. Maar ik op een dag besefte ik dat ik zo niet langer doorwilde op die weg. 

Ik wilde van mezelf leren houden zodat ik nooit meer de ellende mee zou maken die ik had meegemaakt in mijn leven. Kortom, ik koos ervoor om gelukkig te zijn!! Die dag dat ik met mijn hond Santos buiten was en de keuze maakte dat ik het allemaal anders zou gaan doen, die dag zal ik nooit meer vergeten.

Tuurlijk heb ik ook nog mijn uitdagingen, maar die zorgen ervoor dat ik mezelf uitdaag om nog meer te groeien. Ik investeer nog steeds in mijzelf, want ik wil als mens en als coach de beste zijn die ik kan zijn.

Juist door de obstakels die ik tegenkwam en heb overwonnen, begrijp ik de obstakels waar jij nu misschien nog voor staat.

Ik wil je graag laten zien hoe jij ook in jouw grootsheid kan stappen. Ik neem je graag mee op het pad op weg naar het leven van jouw dromen. Het leven waar jij blij van wordt.

Net zoals ik op het pad op weg naar mijn dromen ook de hulp in schakel van de beste coaches. Want van één ding ben ik overtuigd: juist hulp vragen om verder te komen is een gebaar van in je kracht staan.

Alleen doorploeteren en geen hulp vragen kost niet alleen heel veel tijd en energie, maar is ook zeker niet slim. Zeker als degene die jij om hulp vraagt daar is waar jij ook graag naar toe wilt. ?

Mijn missie is om minstens 10.000 vrouwen te begeleiden zodat ook zij een leven hebben waar ze blij van worden. Dat ze ze zich super voelen en elke dag opstaan met zin in weer een nieuwe dag!  En ik zou me zeer vereerd voelen als jij één van die vrouwen bent.

Specialisatie

Val jij altijd maar op de ‘verkeerde’ mannen en cijfer jij jezelf helemaal weg zodra er een man in je leven komt? Zit jij in een relatie met een verslaafde partner of zit jij in een destructieve relatie? Ik heb dat ook gehad en help jou graag om dat patroon te gaan doorbreken.

Zet nu de stap en kies voor jezelf!

Voel je na het lezen van dit verhaal dat ik degene ben die jou verder kan helpen op weg naar het leven waar jij blij van wordt, aarzel dan niet en vraag vandaag nog een Verhelderende Doorbraak sessie aan. We gaan dan direct ontdekken wat de belemmerende overtuigingen zijn die jou keer op keer laten struikelen op je pad naar geluk. En we gaan we kijken hoe ik jou kan begeleiden op jouw pad en welke van de diverse Coaching pakketten het beste bij jou past,  om jou te helpen een leven waar jij blij van wordt te creëren .

Meld hier je aan voor de vrijblijvende Verhelderende Doorbraaksessie. Je ontdekt dan wat jouw beperkende overtuigingen zijn en hoe je die kunt ombuigen. Jouw investering voor de Verhelderende Doorbraaksessie is € 88,-. Maak je tijdens deze sessie de stap om een traject te volgen, dan is de Verhelderende doorbraaksessie gratis. 

 

Online Coaching via Zoom/Skype, Email Coaching en Wandelend Coachen behoren ook tot de mogelijkheden