De Wet van Aantrekking is scam…..

Gepubliceerd door MarianJose op

Ik hoor vaak om me heen dat de Wet van Aantrekking onzin is, dat het niet werkt. En laatst hoorde ik zelfs iemand zeggen dat de Wet van Aantrekking scam is. Met andere woorden het was alleen maar een mooie manier van schrijvers, coaches etc om geld uit je zak te kloppen. Het kost je alleen maar geld en levert je niets op.

Hmm waar heb ik dat eerder gehoord? Oh ja, als ik mensen vertel over een mooie nieuwe manier die ik heb gevonden om mijn geld te laten groeien. Want wees nu eerlijk, op de bank krijg je geen rente meer op je spaargeld en als er dan een manier is om geld te laten groeien…. nee dat kan niet. Nee, dat is oplichting, scam of hoe je het ook wilt noemen.

Je betaalt eerst geld en vervolgens ben je alles kwijt. Net als bij de Wet van Aantrekking: je investeert alleen maar in heel veel boeken, trainingen, coaching etc. en uiteindelijk schiet je er niets mee op en ben je alleen maar geld kwijt. En wie worden alleen maar rijker en rijker? Juist die mensen die dit soort dingen opzetten of die de boeken, trainingen en coaching aanbieden. Want ja iets wat zo mooi lijkt, is te mooi om waar te zijn. Toch? Dat is wat we altijd geleerd en gehoord hebben. 

Heel eerlijk? Jaren geleden dacht ik ook nog zo. Ik had al heel veel gedaan op het gebied van de Wet v Aantrekking, maar er kwam zeker niet meer geld in het laatje. Laat staan dat er op andere gebieden in mijn leven iets wezenlijks veranderde.

En daar was ik zo klaar mee!

Maar er kwam een omslagpunt. Zoals alles in het leven gaat. Als het water maar hoog genoeg  staat dan wil je wel veranderen en kijken hoe je toch de energie kunt veranderen.

Ik deed diverse trainingen over Zelfbewustwording en Zelfontwikkeling. En er vielen allerlei kwartjes.

Ze vielen al vanaf 2008. Maar ik merkte dat toen ik eindelijk alles wat ik ooit geleerd had over energie, de Wet van Aantrekking en hoe onze Onbewuste Mind werkt, écht in mijn leven ging gebruiken en er naar ging handelen, dat het toen echt ging shiften. Toen veranderde er echt wat.

Want de Wet van Aantrekking is geen trucje wat je in een boek leest. Het is geen quick-fix.

Het gaat erom dat je hetgeen je gelezen/gehoord hebt in de praktijk gaat brengen. En niet 1x maar elke dag opnieuw. Het moet in al je cellen gaan zitten en je moet het als het ware ademen.

En is het dan klaar? Nee, je zult steeds weer opnieuw uitgedaagd worden. Uitgedaagd om buiten je vertrouwde denken te stappen. Uit je comfortzone. 

Steeds in vertrouwen te blijven en steeds jezelf meer te stretchen. Want buiten je comfortzone ligt je grootste groei.

Maar geloof me, het gaat steeds sneller en gemakkelijker. Het wordt een soort van spel, zodra jij de spelregels kent en toepast.

De Wet van Aantrekking werkt zodra jij je Onbewuste Mind gaat herprogrammeren. Je Bewuste Mind en je Onbewuste Mind moeten op één lijn komen. Wat jij bewust graag zou willen, moet overeenkomen met wat je onbewuste gedachten daarover zijn.

Jij moet ervoor gaan zorgen dat je steeds weer terug keert naar de positieve, hogere energie. Als jij droomt over iets moois, heeft dat een hoge energie. Maar als jij steeds negatief denkt vanuit je Onbewuste Mind, heeft dat een lagere energie. En die lage en hoge energie kunnen gewoon niet bij elkaar komen. Die stoten elkaar af.

Stel je wilt die fijne baan, of die te gekke partner, maar in je Onderbewuste zitten overtuigingen die negatief zijn w.b.t. die gebieden in je leven. Dan zul je niet naar je toe kunnen trekken wat jij graag wilt.

Als je jij de onbewuste overtuiging hebt dan mannen klootzakken zijn en die je altijd weer zullen kwetsen, dan trek je ook steeds weer mannen aan die dat bewijs leveren. En dan zeg jij weer: “Zie je wel, ik wist het! Ze zijn allemaal gelijk” 

En als jij diep van binnen de overtuiging hebt dat het je toch niet lukt om een goede relatie te krijgen, omdat jij eigenlijk zelf niet de moeite waard bent, dan trek jij ook mannen aan die niet jouw waarde zien, omdat jij jouw waarde niet ziet.

Maar als jij je gaat realiseren dat jouw buitenwereld alleen maar een weerspiegeling is van jouw binnenwereld, dan besef je dat je eerst met je zelf aan de slag mag gaan. Al je oude overtuigingen herprogrammeren en dan trek je  automatisch de juiste dingen aan. Dingen waar je blij van wordt.

Dat zelfde geldt voor de manier waarop ik nu mijn geld laat groeien. Als ik diep van binnen voel dat ik altijd maar nét voldoende geld heb om te kunnen (over)leven, dan zal dat niets opleveren. Behalve een gevoel van slachtoffer zijn van deze maatschappij, waarbij de rijken alleen maar rijker worden en de overtuiging dat ik heel hard moet werken voor mijn geld. En dat als ik dan eens geld heb er wel weer iets onverwachts gebeurt zodat ik mijn spaargeld weer kwijt ben.

Maar toen ik mijn Onbewuste Mind ging herprogrammeren en voelde dat ik alles waard ben in mijn leven wat ik maar wil, ging er van alles wat ik maar wilde mijn kant op stromen.  Ik was zelf degene die onbewust de energie van alles waar ik van droomde tegen had gehouden. Nu kunnen dingen die ik wil, vanuit energie daadwerkelijk gemanifesteerd worden mijn leven. Weg uit slachtoffer zijn. Terug naar de creator die we allemaal zijn.

Het goede nieuws is dat jij dat ook kunt. Jij kunt ook je leven creëren. Hoe cool is dat?

Wat heb je te verliezen om nu eens op zoek te gaan naar je beperkende overtuigingen? En dat je al die angeltjes er uit trekt, die jou tegenhouden om écht het leven te leven waar jij van droomt.

Oké, je zult je comfortzone moeten stretchen. Je zult dingen op een andere manier moeten onderzoeken en in je denken nieuwe dingen toe moeten laten. Maar één ding kan ik je wel vertellen: Als je blijft denken zoals je nu denkt, zul je over 5, 10, 20 jaar nog steeds krijgen wat je nu hebt. Er zal niets veranderen in je leven. 

Wat nu als jij je Onbewuste Mind zo gaat herprogrammeren dat je steeds meer mooie dingen naar je toe kan laten stromen? Of het nu een relatie, een fijne baan, een nieuw huis, meer geld voor vakanties of gewoon meer geld is. Hoe fijn zou het zijn als je niet meer hoeft te handelen en denken vanuit schaarste maar van overvloed.

De natuur laat ons zien hoe overvloed werkt en dat we altijd mogen groeien.

Een boom denkt niet: “Ik ben nu wel groot genoeg, laat ik nu maar stoppen met groeien.”

Een boom gaat zelfs door met groeien ook al is ie geveld door een storm.

De eerste onderstaande foto maakte ik 2 maand geleden, nadat de boom omgewaaid was door de storm. Ik werd gewoon geraakt toen ik op vanochtend zag dat de boom gewoon weer doorgaat met overvloedig groeien.

                                    

En dat kunnen wij ook. Ook al heb je nog zoveel shit meegemaakt in je leven. Ook al heb jij altijd zó zuinig moeten leven. Was er altijd aan het eind vd maand geen geld meer.  Ook al heb jij altijd pech gehad met mannen. Ook al heb jij een baan waar je doodmoe van wordt, maar ja ‘er is geld op de plank nodig’.

Er kan verandering in komen als jij dat écht wilt. Jij bent de enige die ervoor kan kiezen nu die stap te zetten en te ontdekken wat jou écht tegenhoudt om het leven van je dromen te leven. Een leven waar je blij van wordt. Een leven waarin jij jezelf niet langer klein maakt. 

Als jij jezelf niet langer klein wilt houden, kies dan voor jezelf. Neem contact met mij op voor een Verhelderende Doorbraaksessie en samen gaan we kijken hoe ik jou kan coachen. Zodat jij ook de zon weer ziet schijnen en voor jezelf gaat kiezen. 

Zodat we de wereld kunnen veranderen. Ook dat begint bij jezelf.

Want onthoud: jouw buitenwereld is slechts een reflectie van jouw binnenwereld 🙂

Ik kijk er naar uit om samen met jou die krachtige vrouw te ontmoeten die in jou zit. De krachtige stralende vrouw die overvloed kent op alle gebieden die ze wil. Ik gun het jou zó. Gun jezelf het nu ook! 

En woon je niet in de buurt van Groningen? Mijn coaching kan ook prima via Skype of Video bellen.

Ken jij een vrouw die zich zal herkennen in het bovenstaande verhaal, deel dit dan met haar. Zodat zij ook stappen kan gaan zetten.

Wil je meer weten over wie ik ben en waarom ik je graag wil coachen? Kijk dan even hier.

Liefs, Marian-José

P.S. Like ook mijn facebook pagina en blijf altijd op de hoogte van tips en nieuwtjes hoe jij meer uit je leven kan halen. Je hebt mij dan altijd als coach op zak 🙂

Facebook
Facebook
YouTube
Instagram
Categorieën: Bewustwording

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *