Durf jij nog te dromen?

Gepubliceerd door MarianJose op

Ik had een droom…….. En ik heb nu nog een droom, maar wel een heel andere 🙂

Als jong meisje had ik een droom. Ik zou trouwen met een hele lieve man en dan samen kindjes krijgen. En vooral zouden we dan lang en gelukkig leven.

Ik weet nog dat ik een jaar of 10 was en dat ik buurmeisjes had die begin 20 waren. Voor hen kwam dan die ene dag dat ze vanuit hun ouderlijk huis opgehaald werden door hun toekomstige man. Ik zag ze dan stralen in hun mooie bruidsjurk. Dat wilde ik later ook als ik groot was!

Het is er nooit van gekomen. Mijn leven had andere dingen voor mij in petto. Hoewel: even leek het er op dat mijn grote droom nog uit zou komen. Een droom die later in een nachtmerrie veranderde. Maar die me uiteindelijk hele andere dromen zou geven. Dromen die veel groter en krachtiger zijn.

Vele vriendjes verder ontmoette ik een man die dolgraag met mij wilde trouwen. Ik had hem ontmoet via via en had al veel goede dingen over hem gehoord. Het zou een lieve, hardwerkende, zorgzame man zijn.

Vanaf het moment dat ik hem ontmoette was ik al helemaal weg van hem. De eerste echte afspraak liep anders dan gepland. Hij belde af omdat ie ziek zou zijn.

Ik was teleurgesteld. Maar de vriendin die hem aan mij had voorgesteld, stelde voor dan samen naar zijn huis te gaan. Dus zaten we even later bij hem in huis. Achteraf gezien heb ik wel eens het idee gehad, dat dat niet zo’n goed plan was geweest. Maar goed, zo liep het.

Eigenlijk was dat eerste keer van de vele keren die nog zouden volgen dat ik me teleurgesteld voelde als ie weer eens niet een afspraak nakwam. Hij beloofde me heel veel en in 9 van de 10 gevallen kwam er niets van zijn beloften uit.

Nadat we elkaar 2 weken kenden, vroeg ie mij ten huwelijk. Niet dat we direct zouden gaan trouwen, maar zodra hij zijn leven en werk weer op regel zou hebben. Het kleine meisje in mij zei direct ‘ja’. En hij wilde heel graag een kindje met mij. Dus het leek er op dat mijn droom toch nog uit zou komen. Ik was inmiddels 38 en dichterbij mijn droom dan ooit.

Ondanks dat er een paar maand later ook al wel scheurtjes kwamen in het beeld van de Prins op het Witte Paard, bleef ik hoop houden dat het goed zou komen. Mijn verstand had al lang door dat het niet goed zou komen maar het kleine meisje in mij wilde het zou graag geloven.

Hij wist mij keer op keer heel erg te kwetsen. Maar hoe meer ik het beeld zag verdwijnen dat ik op een dag toch nog moeder zou worden hoe wanhopiger ik ook werd om er voor te zorgen dat hij bij me bleef. Zelfs op een dag dat ie zei dat ik ‘geen blijvertje’ was en dat ik het trouwen wel kon vergeten, en we daar een enorme ruzie achteraan kregen, bleef ik smeken om mij vooral niet in de steek te laten.

Onbewust zorgde ik ervoor dat hij meer en meer macht over me kreeg. Hij begon me te isoleren van mijn familie en vriendinnen. En ik kwam steeds meer alleen te staan.

Dit heeft uiteindelijk zo’n 2 jaar geduurd en toen greep de enorme beschermengel op mijn schouder in. Het was tijd geworden om mijn kracht terug te vinden. Ik had genoeg geleerd en moest verder.

Hij werd verliefd op een ander en dat was mijn ontsnappingsroute! Op een dag met mijn hond wandelend, realiseerde ik me dat ik toch wel erg weinig van mezelf gehouden moest hebben, dat ik toe had gestaan had dat een ander me zo kon behandelen. En ik realiseerde me dat hij me niet in de steek had gelaten tijdens de relatie maar dat ik mezelf totaal in de steek had gelaten. Ik maakte met mezelf de commitment dat dit me nooit weer zou gebeuren en ik besefte dat ik met mezelf aan het werk moest.

Ik zocht hulp. Las enorm veel zelfhulpboeken en ging jaren later naar mijn eerste training van een leraar waarbij ik nog heel lang allerlei workshops en trainingen zou doen. Werd zelf assistent trainer bij meerdere van zijn seminars. Ik ging steeds meer voor mezelf kiezen en vond mijn eigen geluk!

Ik had een verbitterde vrouw kunnen worden die niet meer in geluk en het leven zou geloven. Die geen dromen meer heeft. Maar ik wist de nachtmerrie om te buigen naar iets positiefs. Nu kan ik zelfs zeggen dat ik dankbaar ben dat dit allemaal op mijn pad is gekomen, omdat het me heeft doen groeien. En ik heb mezelf daardoor getransformeerd in de krachtige vrouw die ik nu ben.

Elke dag sta ik op met zin in een nieuwe dag. Ik geniet van mijn leven. Weet wat ik wil en waar ik naar toe wil. Ik maak gebruik van de Wet van Aantrekking om mijn dromen te manifesteren. Ik kijk altijd naar de mogelijkheden in elke situatie. Wat brengt mij dichterbij het leven wat ík wil. Stem mijn keuzes af op mijn dromen die ik werkelijkheid wil laten worden.

Nog steeds laat ik me coachen door de beste coaches. Want elke goede coach heeft een coach.

Ik volg nog steeds bijzondere opleidingen. Zo ben ik sinds kort Access Bars Practitioner en ook met die training heb ik weer oude beperkende overtuigingen los kunnen laten. Opnieuw zit weer in een volgende positieve stroomversnelling daardoor. (Wil je zelf ook ervaren wat een Access Bars Sessie voor jou kan betekenen, boek hier dan een een sessie bij mij.)

Met alles wat ik weer leer, kan ik jou verder helpen op jouw pad. Het pad om meer en meer te worden wie je diep van binnen bent. De persoon die onder al die belemmerende overtuigingen zit.

Steeds meer werd mijn nieuwe droom duidelijk: Vrouwen inspireren en coachen zodat zij ook voor zichzelf gaan kiezen en het leven van hun dromen gaan leven. Zichzelf niet meer te kort doen en een magisch mooi leven voor zichzelf creëren.

Ik wil jou laten inzien en voelen dat jij belangrijk bent. Dat jij er toe doet! Dat jij een verschil kunt maken in jouw leven en in het leven van vele anderen.

Dat jij op de één of andere manier bent gaan geloven dat je geen invloed kan uitoefenen in jouw leven. En dat je daardoor het gevoel hebt eerder geleefd te worden dan voluit te leven. Ik begeleid je graag terwijl we op zoek gaan naar wat jou tegenhoudt om voluit van je zelf te houden en leven te leven zoals het bedoeld is: Een leven vol overvloed op alle gebieden die jij maar wenst. Zodat jij op een dag jezelf ziet staan op de top van de berg en zegt: Ik heb een droom en ik zorg ervoor dat ie uitkomt! Wat er ook gebeurt!

Ik begeleid je graag op weg naar die top van de berg. Juist door alle dingen die ik heb meegemaakt en uiteindelijk heb veranderd door wat ik geleerd heb, kan jij je stappen sneller zetten. Je hoeft niet eerst via allerlei omwegen te ontdekken wat wel en niet werkt. Ik sta achter je, moedig je aan en geef je nu en dan ook die liefdevolle schop onder de kont!

Tijdens mijn coachingsessies stem ik af op jouw Hogere Bewustzijn en het Veld van Onbegrensde Mogelijkheden en kunnen we snel tot de kern van jouw problemen en uitdagingen komen. Jij kunt dan de stappen gaan zetten die er voor zorgen dat er weer magie in je leven is.

Ben jij er klaar voor om voor jezelf te kiezen en in jezelf te investeren, zodat jouw leven ook lichter wordt?

Voel je dat ik degene ben die jou verder kan helpen, aarzel dan niet en vraag vandaag nog een Verhelderende Doorbraaksessie aan. Dan gaan we kijken hoe ik jou kan begeleiden op jouw pad.

Woon je niet in de buurt van Groningen? Geen probleem: mijn coaching kan ook via SKYPE plaatsvinden.

Ik kijk er naar uit jou te begeleiden op weg naar jouw stralende toekomst.

Liefs,

Marian-José

Ik ben heel benieuwd of mijn verhaal je geraakt heeft. Heeft het je inzichten gegeven? Ook ben ik benieuwd naar jouw dromen. Wil je het met me delen in een reactie hieronder? Dat zou ik echt super waarderen.

Ken je vrouwen waar je deze blog mee wilt delen? Fantastisch als je hem doorstuurt. Alvast bedankt!

Ik vind het super om met je te connecten op Facebook. Onder deze blog kun je mijn facebookpagina vinden en liken.

Facebook
Facebook
YouTube
Instagram
Google+
Google+
https://www.marianjosevalk.nl/durf-nog-dromen/
Categorieën: Bewustwording

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *